085 401 6336 info@affordable.media
Selecteer een pagina

Wat moet ik nu echt betalen (kleine lettertjes)

De pakketkosten zijn écht eenmalige kosten. De supportkosten zijn jaarlijkse kosten. Support is incl. een domeinnaam, SSL certificaat, hosting én CMS onderhoud. Dit betekent dat jij helemaal geen technisch en beveiligings updates e.d. hoeft te doen.

Wat is een CMS systeem?

CMS staat voor Content Management System. Door in te loggen in het CMS systeem van jouw website (de achterkant van jouw website), kun je makkelijk en snel zelf teksten en afbeeldingen wijzigen/toevoegen/verwijderen.

Wat betekent responsive?

Een responsive website is een website waarvan de lay-out automatisch aangepast wordt naar het beeldscherm waarop je de site bekijkt. Dit zonder dat de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid omlaag gaat.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Hiermee optimaliseer je jouw website zo goed mogelijk voor zoekmachines zoals Google.

Ik wil een extra domeinnaam, kan dat?

Geen probleem. Als je naast jouw gratis domeinnaam uit het support pakket nog een extra domeinnaam wilt, is dat natuurlijk mogelijk. Je hebt al een extra .nl domeinnaam voor €9,- per jaar.

Registreren jullie mijn domeinnaam?

Als je nog geen domeinnaam hebt, registreren wij het domein voor je. Als je al een domeinnaam hebt dan kunnen we jouw nieuwe website onder jouw huidige domein tonen door een aanpassing te doen in de Domain Name Settings (DNS). Je kunt jouw bestaande domein ook via ons...

Werktmijn website op een smartphone of tablet?

Ja. Alle templates die je bij ons kunt kiezen zijn responsive. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het beeldschermformaat en de websitebezoeker niet hoeft in te zoomen om te website goed te kunnen bekijken. Daardoor is de website geoptimaliseerd voor ieder...

Wat is een website template?

Een template is een sjabloon voor een website. De basisstructuur staat vast, maar wij kunnen kleuren, logo's en functionaliteit aanpassen. Je kunt zelf de pagina’s, afbeeldingen en tekst bepalen en aanpassen naar wens.

Share This