085 401 6336 info@affordable.media
Selecteer een pagina

Ademtherapie

Voor Eveline Kempenaar hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Samen met Eveline kun jij door adem- en ontspanningstherapie je natuurlijke adembeweging herstellen. De grootste wens van Eveline was dat de uitstraling van de website goed moest passen bij waar haar onderneming voor staat.

Een frisse website voor Ademtherapie!

Samen met Eveline hebben wij naar een passende template gekeken. Om de gekozen template zo goed mogelijk bij de identiteit van haar onderneming te laten passen, hebben wij deze aangepast. Zo hebben wij samen een aantal frisse kleuren uitgekozen die in de gehele website terugkomen.

Om de website zo fris en professioneel mogelijk over te laten komen, hebben wij de website onderverdeeld in verschillende vlakken. Deze vlakken bestaan uit verschillende kleuren en kunnen worden uitgebreid met mooie iconen. Op deze manier hebben wij een speelse uitstraling kunnen creëren.

Makkelijk vinden wat je zoekt!

Om de overzichtelijkheid binnen de website te behouden is gekozen voor een volledige schermbreedte. Op deze manier hebben wij de leesbaarheid voor de bezoeker vergroot en kunnen bezoekers makkelijk en snel vinden wat zij zoeken. Daarnaast kunnen bezoekers via een contactformulier op de hoofdpagina direct contact nemen met Eveline.

Mobielvriendelijk

Passend bij de huisstijl

d

Overzichtelijk

Professioneel

Wil jij ook zo'n mooie website?