085 401 6336 info@affordable.media
Selecteer een pagina

Autoservice van Went

Joris van Autoservice Van Went gaf ons de opdracht om zijn oude website te verbeteren. Deze was namelijk niet gebruiksvriendelijk, niet responsive en kon niet makkelijk door de klant zelf aangepast worden. Tijd voor verandering!

Zelf de website gemakkelijk aanpassen!

Affordable Media heeft voor Autoservice Van Went een website gecreëerd waarin Joris zelf teksten kan aanpassen en afbeeldingen kan plaatsen. Ook heeft hij met de nieuwe website de mogelijkheid om actuele berichten te wijzigen wanneer hij dat wil. Joris heeft daarnaast een online training gehad om zo optimaal mogelijk van zijn nieuwe website gebruik te maken. Deze training heeft ervoor gezorgd dat hij nu alles zelf kan aanpassen, zonder onze hulp.

Verder was het voor Joris belangrijk dat de huisstijl van zijn bedrijf goed terugkwam in de website. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij de website naar de kleuren van de huisstijl gevormd en het logo een duidelijke plek gegeven. Op deze manier is de website meteen herkenbaar voor bezoekers.

Door middel van iFrames hebben wij Joris daarnaast de mogelijkheid gegeven om andere sites in een frame te laten ziet. Zo kun je het actuele aanbod zien van auto’s die te koop zijn.

We hebben over alles nagedacht

Contactformulier

Zelf aanpassen

Mobielvriendelijk

h

Professioneel Design

Wil jij ook zo'n mooie website?