085 401 6336 info@affordable.media
Selecteer een pagina

Avanti Almere

De wens

Avanti Almere gaf Affordable Media de opdracht om een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen, waarin zij makkelijk en regelmatig eigen artikelen kunnen toevoegen. Daarnaast was het voor Avanti Almere erg belangrijk dat de enorme hoeveelheid informatie zo overzichtelijk mogelijk georganiseerd kon worden.

Details

Klant Avanti Almere
Datum 

Een filterbare en gebruiksvriendelijke website!

Samen met Avanti Almere hebben wij gekeken naar de vele mogelijkheden. Uiteindelijk hebben wij samen voor een template gekozen en deze template aangepast naar de wens van Avanti Almere. Zo is het voor de organisatie belangrijk dat zij bezoekers op de hoogte kunnen houden van bijvoorbeeld de laatste evenementen. Om dit te realiseren is een mooi vormgegeven en responsive agenda aan de website toegevoegd.

Daarnaast zijn ook video’s zijn voor Avanti Almere erg belangrijk. Om deze op een mooie en overzichtelijke manier te kunnen plaatsen hebben wij ervoor gekozen om een aparte videopagina te creëren. Op deze pagina kan de organisatie door middel van een YouTube URL gemakkelijk een video plaatsen. Er hoeven dus geen video’s op de website worden geüpload! Dit scheelt een hoop tijd en schijfruimte.

Om de uitstraling zo goed mogelijk bij de organisatie te laten passen, hebben wij samen gekozen voor een kleurrijk design. Binnen dit design hebben wij gebruikgemaakt van een combinatie van verschillende media. Zo kan men op de hoofdpagina in een oogopslag de laatste artikelen, video’s en Tweets bekijken.

In één keer vinden wat je zoekt

Om de website nog overzichtelijker te maken, hebben wij de nieuwsitems filterbaar gemaakt. Door gebruik te maken van verschillende filters kan er namelijk een duidelijk onderscheid worden gemaakt tussen de doelgroepen van de website. Op deze manier kan de bezoeker snel vinden wat hij/zij zoekt.

Wil jij ook zo'n mooie website? Vraag vrijblijvend een offerte aan!