085 401 6336 info@affordable.media
Selecteer een pagina

Beauty Branding

Beauty Branding is een creatief bureau dat zich specifiek richt op de beauty- en wellnessbranche. Hier kan men terecht voor onder andere logo’s, visitekaartjes en promotiemateriaal. Deze onderneming gaf ons de opdracht een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en speelse website te creëren.

Blended Communication is een coöperatieve website, waar verschillende digitale communicatieoplossingen worden aangeboden. Het maken van een optimale samenstelling van online en offline communicatietechnieken is hun specialiteit. Om het bedrijf al hun kennis te laten delen en het overzicht te behouden, hebben wij de mogelijkheid tot submenu’s gegeven. Hierdoor kan de bezoeker in een oogopslag zien waar hij/zij zich op de website bevindt en makkelijk door de website heen komen.

Samen met de onderneming zijn wij tot bijpassende kleuren en lettertypen gekomen. Op deze manier wordt de identiteit van Beauty Branding goed weerspiegeld. Ook hebben wij een fullscreen parallax effect aan de website toegevoegd. Hierdoor blijft de achtergrondafbeelding op dezelfde plek staan wanneer er door de website wordt gescrold: een leuk detail!

Modern design

Gebruiksvriendelijk

d

Overzichtelijk

Wil jij ook zo'n mooie website?