085 401 6336 info@affordable.media
Selecteer een pagina

Bellus-Vita

Astrid Fabiola, eigenaresse van Bellus Vita, vroeg Affordable Media om een webshop voor haar luxe producten creëren. Luxueuze, milieuvriendelijke en handgemaakte producten… noem het maar op!

Samen met Astrid hebben wij gekeken naar de juiste template voor haar webshop. Hierbij was het belangrijk dat de uitstraling van de website overeen kwam met de identiteit van haar bedrijf. Samen hebben wij gekozen voor een klassiek, maar toch modern design. Ook hebben wij de webshop een slider met een parallax effect en de mogelijkheid tot het toevoegen van iconen op de homepagina gegeven.

Bellus-vita.com verkoopt erg veel producten van verschillende merken. Om het overzicht tussen deze merken en de gebruiksvriendelijkheid van de website te behouden is ervoor gekozen om zowel de merken, als de producten te categoriseren. Op deze manier kunnen bezoekers van de webshop per merk en product shoppen. Na het selecteren van de producten kunnen klanten betalen via Ideal, overboekingen, Sofort Banking, Paypal en Giropay.

Voor Astrid is het natuurlijk ook belangrijk om zelf producten in haar webshop te kunnen plaatsen. Door het gevarieerde aanbod dat zij in haar webshop biedt, hebben wij het mogelijk gemaakt om binnen één product te variëren. Zo kan Astrid alle producten verschillende variaties geven, zoals kleuren, maten en stoffen. Aan iedere variatie kan een andere prijs toegekend worden.

Mobielvriendelijk

Modern design

d

Overzichtelijk

Wil jij ook zo'n mooie website?