085 401 6336 info@affordable.media
Selecteer een pagina

Blended Communication

Blended Communication gaf ons de opdracht om een nieuwe en overzichtelijke website te maken voor hun onderneming. Deze nieuwe website moest zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn en de huisstijl van het bedrijf goed reflecteren. Ook was het voor Blended Communcation belangrijk dat bezoekers makkelijk door de vele informatie op de website heen konden komen en dat het een modern design kreeg.

Een moderne en gebruiksvriendelijke website!

Blended Communication is een coöperatieve website, waar verschillende digitale communicatieoplossingen worden aangeboden. Het maken van een optimale samenstelling van online en offline communicatietechnieken is hun specialiteit. Om het bedrijf al hun kennis te laten delen en het overzicht te behouden, hebben wij de mogelijkheid tot submenu’s gegeven. Hierdoor kan de bezoeker in een oogopslag zien waar hij/zij zich op de website bevindt en makkelijk door de website heen komen.

Om ervoor te zorgen dat de website zo goed mogelijk bij de identiteit van de onderneming paste, hebben wij samen naar een bijpassende template gekeken. Deze template hebben wij vervolgens aangepast naar de stijl en wensen van het jonge bedrijf. Zo hebben wij samen gekozen voor een frisse lay-out.

Maar dat niet alleen! Om de website een moderne uitstraling te geven hebben wij ook wat leuke details toegevoegd. Zo zijn het hoofdmenu en de submenu’s gedeeltelijk transparant, verschijnen foto’s met een mooie transitie in beeld en wordt de header kleiner wanneer er wordt gescrold. Deze kleine details maken de website uniek.

d

Overzichtelijk

Modern design

Mobielvriendelijk

Wil jij ook zo'n mooie website?