085 401 6336 info@affordable.media
Selecteer een pagina

Onze Werkwijze

Volledig ontzorgd!

Bij Affordable Media houden we van persoonlijk contact. Jouw persoonlijke wensen staan daarbij centraal. Wij zullen daarom altijd beginnen met een intakegesprek. Tijdens deze intake nemen wij al jouw wensen door. Zo zullen wij kijken naar jouw unieke huisstijl, de structuur van de website en het uiteindelijke doel van jouw website. Na de intake sturen wij een bevestiging met daarin informatie over wat wij precies nodig hebben om de website te kunnen realiseren.

Zodra wij genoeg informatie hebben, zullen wij alles voor jouw regelen. Van begin tot eind.

Jouw website, volledig in jouw huisstijl!

Om onze websites zo “affordable” mogelijk te houden werken wij met demo-websites. Deze demo’s hebben een basisstructuur die wij volledig aanpassen aan jouw wensen.

Wil je toch liever gebruik maken van een andere template of helemaal iets anders? Dan kan dat natuurlijk ook! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij laten je zien wat we doen

Tijdens het hele proces staat transparantie hoog bij ons in het vaandel. Daarom laten wij je graag zien wat wij doen, wanneer wij iets doen en wat er nog meer moet gebeuren. Binnen twee weken zullen wij je dan ook een link naar een demo-omgeving geven. Vanuit deze demo-omgeving wordt de hele website opgebouwd. Wil je nog iets veranderen? Dan kan dat altijd!

We leggen je precies uit hoe je met je nieuwe website aan de slag kan

Wanneer de website technisch helemaal klaar is, dan kan deze gevuld worden met jouw content. Afbeeldingen en tekst aanpassen, nieuwe pagina’s aanmaken, formulieren bewerken en uiteraard artikelen plaatsen kan gemakkelijk door middel van het content management systeem van WordPress. Ben je hier niet bekend mee? Geen probleem! Wij geven namelijk ook CMS-trainingen, waarin wij je precies zullen uitleggen hoe je aan jouw website kan werken. Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Pas als de website technisch klaar is, gevuld is met jouw content én jij helemaal tevreden bent, dan maken wij deze zichtbaar voor publiek en kun je er zo lang als je wilt plezier van hebben!

l

Uniek design

Voordelig

Professioneel

Zorgeloos

Ben jij net zo enthousiast als wij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Share This